‘Bu zamanda bu fiyata arsa olur mu?’ demeyin! Milli Emlak tam da o fiyata satıyor: Aylık sigara parası... ‘Bu zamanda bu fiyata arsa olur mu?’ demeyin! Milli Emlak tam da o fiyata satıyor: Aylık sigara parası...

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt, Anneler Günü hediye seçim sürecine yeni bir boyut kazandıran yapay zeka destekli "Anne AI" projesiyle Martech Awards'ta ödüle layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt, müşteri deneyimini iyileştirmeye yönelik yenilikçi yaklaşımlarından "Anne AI" ile, pazarlama faaliyetlerinde kullanılan teknolojilerin yenilikçi ve etkin kullanılmasını ödüllendiren Martech Awards'ta "En İyi Chatbot Teknolojisi" kategorisinde zirveye yerleşti.

"Anne AI" projesi sektörde yapay zekanın nasıl verimli kullanılabileceğini göstererek tüketicilere özel, ayrıcalıklı bir alışveriş tecrübesi sağladı.

Bu sistem, annelerin beklenti ve ihtiyaçlarını analiz ederek kullanıcılar için ideal hediyeyi seçme konusunda yardımcı oldu. GPT-4 teknolojisiyle çalışan bu platform, hediye seçiminde detaylı bir danışmanlık hizmeti verdi.

Kaynak: aa