Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında önemli bir adım atarak genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürlerine tahsis edilen tüm araçları geri çekme kararı aldı.

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, bu kararın belediyenin mali yapısını daha sağlam hale getirmeyi ve kaynakların daha verimli kullanılmasını hedeflediği belirtildi. Özellikle belediye yöneticilerine tahsis edilen araçların geri çekilmesinin, belediyenin masraflarını azaltarak daha etkin bir tasarruf yapmasına olanak sağlayacağı vurgulandı.

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR’E ÖRNEK OLUR MU?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin tasarruf tedbirleri kapsamında aldığı bu karar, diğer belediyelere de örnek olabilir. 

Mayıs celbi askerlik yerleri belli oldu! İşte yeni sevk tarihleri Mayıs celbi askerlik yerleri belli oldu! İşte yeni sevk tarihleri

Şanlıurfa Büyükşehir’den benzer bir tasarruf kararı alıp almayacağı merak konusu olurken, bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Ancak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin de benzer bir tasarruf kararı alıp almayacağını zaman gösterecek.

Şanlıurfa Belediyesi'nin de benzer bir tasarruf kararı alması halinde, bu durum belediye çalışanları ve Şanlıurfa halkı tarafından nasıl karşılanacağı da merak edilenler arasında.

Editör: Haber Merkezi