Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, dün Bozova ilçesine geçerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak ilçede üretim yapan Akgün Tekstil Fabrikasını ziyaret eden Vali Şıldak, üretim bandının ilçelere yayılması ile istihdama ve o ilçenin ekonomisine değer katıldığını söyledi. Daha sonra ilçe merkezindeki Atatürk Caddesinde esnafı ziyaret eden ve 'hayırlı işler' dileklerinde bulunan Vali Şıldak, vatandaşlarla da bol bol sohbet ederek turizme yönelik beklentileri dinledi.

VALİ ŞILDAK BOZOVALI GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

Vali Şıldak’ın ilçede bir sonraki durağı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kayıkhane ve Kano Tesisleri oldu.

 Tesisleri inceleyen Vali Şıldak, su sporlarında çeşitli başarılar elde eden Bozovalı gençleri kutladı. Kano branşında dereceye giren sporcularla bir araya gelen Vali Şıldak, gençlerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da tebrik etti. Kayıkhane ve Kano Tesislerinin hizmete girmesi ile birlikte Şanlıurfa’da kano spor dalında gelişmenin hızlanacağını dile getirerek bu alandaki çalışmalara kapsamlı olarak destek vereceklerini belirten Vali Şıldak, Bozova’nın su sporları alanında önemli bir çekim merkezi haline geleceğini ifade etti. 

Cemaatten ihraç edilen Cübbeli Ahmet Hoca açtı ağzını yumdu gözünü! "Hakkımı haram ediyorum" Cemaatten ihraç edilen Cübbeli Ahmet Hoca açtı ağzını yumdu gözünü! "Hakkımı haram ediyorum"

TÜRKİYE'DE YAPILAN EN GENİŞ KÖPRÜ UNVANINI SAHİP

Ardından Bozova Devlet Hastanesi'nde hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Vali Şıldak, temaslarını Şanlıurfa-Adıyaman kara yolu üzerinde yapımı bitmek üzere olan Karababa Köprüsü alan incelemesi ile tamamladı.

Ulaşımda Şanlıurfa ile Adıyaman arasında yüksek standartta bir geçiş sağlayacak olan Karababa Köprüsünün şimdiden hayırlı olmasını dileyen Vali Şıldak, akşam saatlerinde şehir merkezine döndü.

Karababa Köprüsü'nün orta uzunluğu 175, toplam uzunluğu ise 400 metre. 3 şeritli gidiş geliş olan köprünün her bir tarafı 15'er metre genişlikte. Şanlıurfa Adıyaman kara yolundan gidip gelenler şuan eski halen hali hazırda eski köprüyü kullanıyor. Yeni köprünün Mayıs ayına kadar tamamlanması planlanıyor.

Editör: Haber Merkezi