10:44 ASAYİŞ

Ceylanpınar’da iddiaya göre park ettiği aracının içerisinde silahla kendini vuran şahıs hayatını kaybetti.

10:34 GÜNDEM

Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü, yem karma mikseri, yem bunkeri, konveyör, tüp helezon, otomasyon sistemi, kumanda kulesi, kumanda otomasyon ve panosu, melas tankı ve melas hattı, yem sulama hattı ve su deposunu içeren merkezi yem hazır

10:23 EKONOMİ

Son zamanlarda artan beyaz et fiyatları nedeniyle Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Kanatlı et ihracatına kısıtlama getirildi.

10:16 EKONOMİ

- Trendyol Grubu Kurumsal İletişim Direktörü İrem Poyraz: - "Ülkemizde 1 milyon, dünyada 285 milyon görme engelli bireyin özgürce hayata katılma hakkını destekliyoruz"

10:12 EKONOMİ

- CANiK Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral: - "Önümüzdeki dönemde de ülkemiz ihracatına katkı sunmaya ve Türkiye'yi yurt dışında başarıyla temsil ederek gücümüzü katlamayı sürdüreceğiz"

09:43 EKONOMİ

- Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü: - "Halka arzdan elde edilecek gelirin yüzde 60'lık kısmını yeni yatırımlar, kapasite artışı için kullanacağız" - "Ak Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım liderliğinde, 30 Nisan ve 2-3 Mayıs tarihlerinde talep toplama işlemi gerçekleşecek ve şirketimiz Borsa İstanbul'da "LILAK" kodu ile işlem görecek"

09:43 EKONOMİ

Altın fiyatlarında son durum yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından merak ediliyor. Altın fiyatları düşüşünü haftanın ikinci işlem gününde de sürdürüyor. Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 30 Nisan 2024 Salı Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın altın fiyatları...

09:39 EKONOMİ

Simit fiyat tarifesinde Ticaret Bakanlığının onayı zorunlu hale getirildi. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

09:16 EKONOMİ

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapılan açıklamaya göre kâr marjının düşürüldüğü gerekçesiyle BAT grubunun sigaralarını artık satılmayacak.

09:09 GÜNDEM

Şanlıurfa'da son günlerde içme sularında yaşanan tat ve koku problemi vatandaşları tedirgin etti. ŞUSKİ konuyla ilgili bir açıklama yaparak suyun sağlık açısından herhangi bir tehlike oluşturmadığını, ancak alg (mikro bitkiler) üremesi nedeniyle koku problemi yaşandığını belirtti.