URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na yapılan atamayla Furkan Küçük göreve getirildi. Mazbatasını AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'dan alan Küçük, Şanlıurfa'da gençlik çalışmalarını güçlendirmeyi hedefliyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nda bayrak değişimi gerçekleşti. Görevinden istifa eden Emre Karaçizmeli’nin yerine Furkan Küçük atandı. AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken, yaptığı çalışmalarla dikkat çeken İç Mimar Furkan Küçük, Şanlıurfa’da gençlere yönelik projelere yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Şanlıurfa’nın Sevilen Valisi Abdullah Erin Isparta’ya Atandı! Şanlıurfa’nın Sevilen Valisi Abdullah Erin Isparta’ya Atandı!

Küçük’e mazbatası, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan tarafından teslim edildi. Şanlıurfa’da düzenlenen devir teslim töreninde konuşan İnan, Küçük’ün gençlik çalışmalarındaki kararlılığına vurgu yaparak, “Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevi Furkan Küçük kardeşimize emanet. Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevi devreden Emre Karaçizmeli kardeşimize de bugüne kadar yaptığı değerli çalışmalar için teşekkür ederim. Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun” dedi.

Yeni başkan Furkan Küçük ise yaptığı açıklamada, gençliğin enerjisi ve dinamizmi ile Şanlıurfa’da AK Parti’nin gücünü artırmayı hedeflediklerini belirtti. “Gençlerimiz için daha çok çalışma, daha çok proje üreterek, Şanlıurfa’mıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz” ifadelerini kullanan Küçük, partinin gençlik vizyonunu yerelde daha da ileriye taşımak için ekip olarak yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

Emre Karaçizmeli ise görevi devrederken, AK Parti’nin gençlik kollarında kazandığı tecrübeleri aktarmanın kendisi için gurur kaynağı olduğunu dile getirerek, “Şanlıurfa’nın gençleri için elimizden geleni yaptık, bundan sonra da desteğimiz her zaman sürecek” dedi.

Atama, partililer ve Şanlıurfa kamuoyunda memnuniyetle karşılanırken, Küçük’ün göreve gelmesiyle Şanlıurfa’da AK Parti Gençlik Kolları’nın çalışmalarında yeni bir ivme kazanması bekleniyor.

Kaynak: Urfahabermerkezi