URFAHABERMERKEZİ - Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, görevinden istifa etti. TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Delioğlu'nun istifasına ilişkin sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda, Delioğlu'nun bugüne kadar AK Parti ve Şanlıurfa'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Bozdağ, Delioğlu'nun bundan sonra da AK Parti'ye hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

Bekir Bozdağ, Ali İhsan Delioğlu'nun İstifasıyla İlgili Açıklama Yaptı

TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun istifasına ilişkin sosyal medya hesaplarından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bozdağ, Delioğlu'nun istifasını büyük bir takdirle karşıladığını ve bugüne kadar yaptığı hizmetler için ona minnettar olduğunu belirtti.

Bozdağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bugün Şanlıurfa Ak Parti il başkanlığı görevinden affını isteyen ve aldığı emaneti alnının akıyla teslim eden Ali İhsan Delioğlu başkanımıza, bugüne kadar ülkemize, Şanlıurfa’mıza ve Ak Partimize yaptığı hizmetlerden dolayı gönülden teşekkür ediyorum."

Ayrıca, Delioğlu'nun istifasının ardından AK Parti'ye hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayan Bozdağ, "Ali İhsan Delioğlu başkanımız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemize, Şanlıurfa’mıza ve Ak Parti’mize hizmet etmeye devam edecektir. Durmak yok yola devam." ifadelerini kullandı.

Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı görev süresi boyunca Şanlıurfa'nın kalkınması için yoğun çaba harcamış ve AK Parti'nin yerel düzeydeki çalışmalarına büyük katkı sağlamıştır.

Delioğlu'nun istifası sonrasında da AK Parti'ye ve Şanlıurfa'ya olan bağlılığının süreceği ve yeni projelerle partisine katkı sağlamaya devam edeceği belirtiliyor. Kendisi, bundan sonraki süreçte de AK Parti'nin başarısı için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Ali İhsan Delioğlu'nun istifasının ardından Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı'nda yeni bir döneme giriliyor. Partinin yeni il başkanı, Delioğlu'nun bıraktığı bayrağı devralarak Şanlıurfa'daki projeleri ve çalışmaları devam ettirecek. Bekir Bozdağ'ın açıklamaları, partinin bu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğinin sinyallerini veriyor.

Yeni il başkanının kim olacağı merakla beklenirken, Şanlıurfa'daki AK Parti teşkilatının Delioğlu'nun bıraktığı mirası en iyi şekilde devam ettireceği ifade ediliyor. Bekir Bozdağ'ın açıklamaları, AK Parti'nin Şanlıurfa'daki güçlü yapısını ve hizmet odaklı çalışmalarını sürdüreceğine olan inancını ortaya koyuyor.

Delioğlu'nun istifası, Şanlıurfa ve AK Parti camiasında önemli bir gündem maddesi olmaya devam edecek gibi görünüyor. Yeni il başkanının atanmasıyla birlikte, partinin Şanlıurfa'daki çalışmaları daha da hız kazanacak. ( Haberin kaynağı: Abdullah TOPRAK / Urfa Haber Merkezi )