Belediye Başkanı ve  Meclis Üyeleri Yeniden Refah Partisi'nden İstifa Etti Belediye Başkanı ve  Meclis Üyeleri Yeniden Refah Partisi'nden İstifa Etti

URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - İYİ Parti Haliliye İlçe Başkanı Halil Aslan'ın ihale sürecine ilişkin sert suçlamalarına, BELSAN A.Ş. Genel Müdürü Habib Arslan, sosyal medya üzerinden cesur bir yanıt verdi. Arslan, hemşerilerine seslenerek dürüstlüğü savunmanın önemini belirtti.

Şanlıurfa’da sular durulmuyor. İYİ Parti Haliliye İlçe Başkanı Halil Aslan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELSAN A.Ş.'nin Genel Müdürü Habib Arslan’ı, bir ihale sürecinde usulsüzlük yapmakla suçladı. Aslan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, ihalelerin şeffaf bir şekilde yürütülmediğini, belirli kişilere avantaj sağlandığını ileri sürerek Arslan’ı hedef aldı.

Aslan, özellikle aynı gün içinde gerçekleştirilen bir ihale sürecine dikkat çekerek, "2 saat içerisinde hem ihale ilanı yapılmış hem de ihalenin adrese teslim gerçekleştirilmiştir. Habib Arslan, daha önce de olduğu gibi bu süreçte de vurgun ve yolsuzluk yapmaya devam ediyor. Ancak bu kez beklediğimizden de hızlı harekete geçti." ifadeleriyle Arslan’ı ağır bir dille eleştirdi.

Bu suçlamaların ardından sessiz kalmayan BELSAN A.Ş. Genel Müdürü Habib Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla Aslan’a yanıt verdi. Arslan, kendisine yöneltilen iddialar hakkında  Şanlıurfa halkına da çağrıda bulundu.

Arslan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Değerli Hemşerilerim, Şanlıurfa’ya ve çocuklarınıza iyilik yapın. Yaşanabilir bir şehirde huzur içinde yaşamak istiyorsanız, hırsızlığa, arsızlığa ve zorbalığa asla boyun eğmeyin. Korkmayın! Önce Allah, sonra da Devletten daha güçlü kimse yoktur! Sırtınızı önce Allah’a sonra Devlete dayayın!" 

Kaynak: Urfa Haber Merkezi