URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. İddiaya göre, Bozova-Şanlıurfa karayolunun 10. kilometresinde ilerleyen İmam K. yönetimindeki aracın kaputu aniden açıldı. Önü kapanan sürücü, görüş açısını kaybederek direksiyon hakimiyetini yitirdi ve kaza yaptı.
Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü, Bozova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tetkiklerin ardından durumu iyiye giden sürücü, tedavisinin devamı için Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, araç bakımı ve güvenlik kontrollerinin önemine dikkat çekerek benzer kazaların önlenmesi için sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiğinivurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: