URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) eski başkanlarından Bülent Arınç, Şanlıurfa’ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, Vali Hasan Şıldak ile bir araya geldi. Valilik makamında gerçekleşen görüşmede, Şanlıurfa’nın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine yönelik projeler masaya yatırıldı.
ŞANLIURFA’NIN KALKINMA HAMLELERİ ELE ALINDI
Bülent Arınç ve Vali Hasan Şıldak’ın gerçekleştirdiği görüşmede, kentin kalkınma süreci ve yerel yönetimlerin çalışmaları ele alındı. Özellikle Şanlıurfa’nın turizm potansiyelinin artırılması, istihdam olanaklarının genişletilmesi ve kamu hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik projeler değerlendirildi.
Yerel yönetimlerin şehirde yürüttüğü projeler hakkında bilgi alan Arınç, Şanlıurfa’nın Türkiye için önemli bir şehir olduğunu vurguladı. Görüşmede, ilin ekonomik kalkınmasını destekleyecek yatırımlar ve bölgesel projelerin de gündeme geldiği öğrenildi.
BÜLENT ARINÇ’TAN ŞANLIURFA’YA ÖVGÜ
Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel mirasıyla öne çıkan önemli şehirlerden biri olduğunu belirten Bülent Arınç, kentin gelişimini yakından takip ettiğini ifade etti. Kentin turizm, tarım ve sanayi alanlarında büyük bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çeken Arınç, yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı.
Görüşmenin sonunda, Vali Hasan Şıldak ve Bülent Arınç, kentin geleceğine dair yürütülen projelerin devam edeceğini belirterek, iş birliği içinde çalışmanın önemine değindi.
Bülent Arınç’ın Şanlıurfa ziyareti, bölgesel kalkınma açısından önemli bir temas olarak değerlendirilirken, bu ziyaretin ilerleyen süreçte yeni projelere zemin hazırlayabileceği ifade ediliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: