Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takımın iç sahadaki performansından memnun: Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takımın iç sahadaki performansından memnun:

DEPSAŞ Enerji Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi’nde 3. haftayı da namağlup tamamlayarak yükselişini sürdürdü. Kendi sahasında güçlü rakibi Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nü 40-33 yenerek ligde üçüncü sıraya yerleşti.

Hentbol Erkekler Süper Lig'inin 3. haftasında DEPSAŞ Enerji, sahasında Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili bir oyunla galip gelen DEPSAŞ Enerji, oynadığı 3 maçta iki galibiyet bir de beraberlik alarak yoluna namağlup olarak devam etti.

DEPSAŞ Enerji, Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını 20-14 önde tamamladı. İkinci yarıya etkili bir hücum performansıyla başlayan DEPSAŞ Enerji Hentbol Takımı, maçı 40-33’lük skorla tamamlayarak galibiyeti elde etti. Aldığı galibiyetle ligde namağlup 4 takımdan biri olan DEPSAŞ Enerji, puanını 5’e çıkarak 3. sıraya yükseldi. Karşılaşmada en skorer oyuncu 8 golle Sedat Yıldırım olurken onu 6’şar golle Mikail Yıldırım ve Tolga Özbahar takip etti.

DEPSAŞ Enerji Hentbol Takımı, 4. hafta maçında deplasmanda Köyceğiz Belediyesi ile karşılaşacak.  

Kaynak: Urfa Haber Merkezi