URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Yangında ev tamamen kullanılamaz hale gelirken, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenild
Ceylanpınar’da korkutan yangın! Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan bir evde, iddiaya göre elektrikli ısıtıcıdan kaynaklanan bir yangın çıktı. Yangın, kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı. Olay sırasında evde bulunan 3 kişi, yoğun duman nedeniyle mahsur kaldı. Mahalle sakinlerinin fark edip 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.
İtfaiye ekipleri, büyük bir çaba sonucu evde mahsur kalan 3 kişiyi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Diğer iki kişinin ise dumandan etkilendikleri ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alınıp söndürülse de ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Mahallede büyük üzüntüye neden olan olayın ardından yetkililer, elektrikli cihazların kullanımına dikkat edilmesi konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.
Yangının kesin çıkış nedeniyle ilgili incelemeler sürerken, mahalle sakinleri olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: