EYYÜBİYE - Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş , çocuklara ve gençlere yönelik eğitim ve spor desteklerine devam ediyor. Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonlarında küçük yaşlarda yetişen çocuklar güreş, tekvando, karate gibi salon sporlarının yanında manevi değerler eğitimi de alıyor.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki küçük yaş grubundaki çocuklara spor salonlarında eğitimler verilmeye devam ediliyor. Geleceğin sporcularının yetiştirilmesinin hedeflendiği salonda çocuklar hem sokaklardaki tehlikelerden korunuyor hem de eğitim ve spor hayatında önemli gelişmeler kaydediyor.

Çocuklar erken yaşta başladıkları spor branşlarına, uzman hocalar eşliğinde kendilerini geliştirerek devam ediyor. AK Evler Spor Salonlarında daha önce yetişen sporcuları örnek alan çocuklar, yerelde ve ulusalda şampiyonluğu hedefleyerek çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfaspor-Yeni Malatyaspor maçının ardından Şanlıurfaspor-Yeni Malatyaspor maçının ardından

Spor salonunda güreş, tekvando, karate gibi birçok salon sporları bulunurken çoçukların manevi değerler eğitimine de katlı sunuluyor.

Çocuklar böylelikle hem sokaklardaki tehlikelerden korunuyor hem de eğitim ve spor hayatındaki önemli gelişmeleri takip edebiliyor.

Şampiyon büyüklerini örnek alan Eyyübiyeli çocuklar, okul dışında kalan zamanlarını burada geçiriyor.

Editör: Abdullah Toprak