URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Yakup Kılınç, değerli annesi Bedriye Kılınç’ın vefatıyla sarsıldı. Merhume, Eyyüpnebi Mahallesi'ndeki Hacı Şükrü Efendi Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından ebediyete uğurlanacak. Taziyeler, kadınlar ve erkekler için farklı yerlerde kabul edilecek.

Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Yakup Kılınç'ın annesi Bedriye Kılınç, Hakk’ın rahmetine kavuştu. Acı haber, Kılınç ailesini ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Uzun süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Bedriye Kılınç, yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Şanlıurfa'da Askeri alanda yangın Şanlıurfa'da Askeri alanda yangın

Cenaze merasimi, 20 Ağustos Salı günü, Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpnebi Mahallesi'nde bulunan Hacı Şükrü Efendi Camii’nde gerçekleştirilecek. Merhume için öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, sevenleri ve yakınları tarafından son yolculuğuna uğurlanacak. 

Kılınç ailesi, acılarını paylaşmak isteyen dostları ve tanıdıkları için taziye yerlerini belirledi. Erkekler için Hacı Şükrü Efendi Camii’nde, kadınlar için ise dergah içerisindeki kadın taziye evinde taziyeler kabul edilecek. Aile, bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti.

Bedriye Kılınç, ailesi ve çevresi tarafından sevilen, saygı duyulan bir kişilik olarak tanınıyordu. Onun vefatı, Eyyübiye'de derin bir hüzne neden oldu. Kılınç ailesinin yanı sıra, merhumenin dostları ve yakınları da bu kayıptan dolayı büyük bir üzüntü içinde. 

Kılınç ailesine sabır ve başsağlığı, merhumeye Allah'tan rahmet diliyoruz.

Editör: Abdullah Toprak