URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK - Adıyaman'ın önemli karayollarından biri olan Adıyaman-Kahta Karayolu'nda akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bölge halkında büyük üzüntüye neden oldu. Haci Mehmet Binici idaresindeki 02 AEG 028 plakalı otomobil ile Gönül Kınacı yönetimindeki 02 BF 439 plakalı otomobil, Beşpınar Köprüsü yakınlarında çarpıştı.

Kaza sonucunda, her iki araçta bulunan toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar arasında sürücüler Haci Mehmet Binici ve Gönül Kınacı'nın yanı sıra, Şüheda Binici, Ceyda Binici, İlayda Binici, Hatice Akgöz, Necla Akgöz ve Ayşenur Akgöz yer aldı.

Şanlıurfa'da silahlı kavga: 3 yaralı Şanlıurfa'da silahlı kavga: 3 yaralı

Kaza mahalline hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ardından, yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazanın ardından, olay yerine gelen güvenlik güçleri trafik akışını kontrol altına aldı ve kazanın nedenini araştırmak üzere geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yetkililer, kazanın kesin sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu üzücü olay, trafik güvenliği konusunda bir kez daha dikkatli olunması gerektiğini hatırlatıyor. Kazanın meydana geldiği yol üzerinde sürücülerin daha dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi