Şanlıurfa'nın Harran ilçesinden kutsal topraklara hac ibadeti için giden Ahmet Ergün, bir süredir kayıptı. Mekke'deki Türk Konsolosluğu'nun vefat listesinde isminin yer aldığı öğrenilen Ergün'ün ölüm haberi ailesine ulaştı.

Ahmet Ergün'ün kaybolmasının ardından yapılan arama çalışmalarında herhangi bir iz bulunamamıştı. Ancak bugün, konsolosluktan gelen acı haberle ailesi büyük bir üzüntü yaşadı.

Ne yazık ki, bu olay, son zamanlarda kutsal topraklarda hayatını kaybeden diğer Şanlıurfalı hacıların vefat haberleriyle birlikte gelmiş oldu. Daha önce hac ibadetini yerine getirmek için Mekke’ye giden Hacı Fatma Bilgin, Fevzi Yiğit ve Abit Dağtekin'in de hayatını kaybettiği bildirilmişti. Bugün ise yine Şanlıurfa'dan kutsal topraklara giden Ali Karalp'in vefat haberi geldi.

Şanlıurfa'da Askeri alanda yangın Şanlıurfa'da Askeri alanda yangın

Bu yıl hac vazifesini yerine getirirken hayatını kaybeden Şanlıurfalı hacıların artması, hem ailelerini hem de bölge halkını derin bir yasa boğdu. Urfahabermerkezi.com ailesi olarak, Vefat eden tüm hacılara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. ( Haberin kaynağı: Abdullah TOPRAK / Urfa Haber Merkezî ) 

Editör: Abdullah Toprak