Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın ayrıldıkları haberi doğrulandı. Nara, Arjantin televizyonu America TV'ye yaptığı açıklamada, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" dedi.
SOSYAL MEDYADAN TAKİPTEN ÇIKMIŞTI
Çiftin ayrılık haberleri, Nara'nın Icardi'yi Instagram'dan takipten çıkmasıyla gündeme gelmişti. Arjantin basını da bu hamleyi boşanma habercisi olarak yorumlamıştı.
NARA BİR KEZ DAHA DENEMEYE ÇALIŞMIŞ
Nara, yaptığı açıklamada ayrılık kararının zor olduğunu ve bir kez daha denemeye çalıştığını belirtti. Ancak kişisel ve sağlık problemleri nedeniyle bu girişimin de sonuçsuz kaldığını ifade etti.
ICARDİ SESSİZLİĞİNİ KORUYOR
Icardi'nin ise ayrılık haberlerine yönelik bir yorumu bulunmuyor. Icardi sosyal medya hesabından Wanda Nara’yı takip etmeyi sürdürüyor.