URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir kahvehanede meydana gelen silahlı kavga, mahalle sakinlerini korkuttu. Edinilen bilgilere göre, daha önceden husumetli olduğu iddia edilen iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü.
Çatışmada, kurşunların hedefi olan 4 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Güvenlik güçleri, kahvehanede yaşanan arbede sırasında kontrolü sağlamak için yoğun çaba sarf etti.
Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Olay sonrası kahvehanede geniş güvenlik önlemleri alınırken, polis ekipleri çevrede delil toplama çalışması başlattı. Çatışmanın sebebine ilişkin araştırmalar sürüyor. Yetkililer, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığını açıkladı.
Yaşanan bu silahlı çatışma, bölgede yaşayan vatandaşlar arasında tedirginlik yaratırken, kahvehane işletmecileri ve çevre esnafı benzer olayların tekrar yaşanmaması için yetkililerden daha fazla önlem alınmasını
talep etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: