Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligin 4. haftasında, deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaştı.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, gazetecilerle buluştu Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, gazetecilerle buluştu

Saat 16.00’da Kastamonu Gazi Stadyumunda oynanan mücadelede ilk yarıda iki ekipte kontrollü bir oyun sergiledi. İlk 45 dakikada gol sesi çıkmayan mücadele ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle berabere kaldı.

Dakika 72’de Kastamonuspor Çınar Tarhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 5 dakika sonra bu gole cevap veren kırmızı-siyahlı ekip, ikinci yarıda oyuna giren İbrahim Halil Talay’ın golüyle eşitliği yakaladı ve maç bu sonuçla tamamlandı.

4 maç sonunda 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Karaköprsü Belediyespor, henüz 3 puanla tanışamadı. Puanını 2’ye yükselten takım 15’inci sırada yer aldı.

Lige iyi başlayan rakip Kastamonuspor ise bu sezon ilk puan kaybını yaşadı. 4 maç sonunda 10 puana ulaşan ekip liderliğini korudu. 

Editör: Abdullah Toprak