URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Gap Vadisi yakınlarında yaşanan maddi hasarlı trafik kazasında, iki aracın çarpışması sonucu büyük hasar meydana geldi. Kazaya tanık olan aile, kaza anında yaşadıkları şaşkınlığı ve çocuklarının korkusunu kaldırımda gözyaşlarıyla atlatmaya çalıştı.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde Gap Vadisi civarında maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi. Olay, beyaz renkli Pasat marka aracın, Opel Corsa marka bir araca çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta da ciddi hasar oluşurken, beyaz Pasat özellikle büyük maddi hasar aldı.

Kazanın ardından Opel Corsa aracının şoförü ve ailesi, bir anlık şokla kaldırıma çıkarak çocuklarını teselli etmeye çalıştı. Kazadan korkan küçük çocukların gözyaşları ise çevredeki vatandaşların dikkatini çekti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen emniyet güçleri ve itfaiye ekipleri, kazaya müdahale etti. Şans eseri kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı ancak her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Şanlıurfa'da düğünde havaya ateş açan 5 şüpheli yakalandı Şanlıurfa'da düğünde havaya ateş açan 5 şüpheli yakalandı

Kaza sonrasında trafik bir süre aksarken, olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Kaynak: Urfahabermerkezi