URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK - Aslen Ceylanpınar, Şanlıurfa'lı olan Gözen ailesi, 3-4 yıl önce Antalya’ya yerleşerek hayatlarına burada devam etmeye başladı. Ancak, 26 Mayıs tarihinde ailenin hayatı, 13 yaşındaki oğulları Ömer Faruk Gözen’in ortadan kaybolmasıyla alt üst oldu.

Hasyurt Mahallesi'ndeki evlerinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Ömer Faruk, cebinde bir miktar para ile kayıplara karıştı. 43 gündür süren bu belirsizlik, aileyi derin bir umutsuzluğa sürüklüyor.

Şanlıurfa’da 100 günde 219 tutuklama Şanlıurfa’da 100 günde 219 tutuklama

Aile, oğullarının kaybolmasının ardından hemen polise başvurarak arama-kurtarma çalışmalarının başlatılmasını sağladı. Ancak, geçen süreye rağmen Ömer Faruk’tan hiçbir iz bulunamadı. Baba Ahmet Gözen, oğlunun kayboluşunun ardından duyduğu endişeyi dile getirerek, kötü arkadaş çevresine düşmüş olabileceğini ifade etti.

Gözen ailesi, çaresizlik içinde bir yandan polisin çalışmalarını umutla beklerken, diğer yandan da halktan yardım bekliyor. Baba Ahmet Gözen, Gazete İpekyol’a yaptığı ihbarda, oğlunu gören veya herhangi bir bilgiye sahip olanların 0 541 477 79 37 numaralı telefondan veya 112 Acil Yardım Hattı’ndan kendilerine ulaşmasını rica etti.

Ömer Faruk Gözen’in akıbetinin belirsizliği, sadece ailesini değil, Antalya’daki tüm Ceylanpınarlı topluluğunu da derinden etkiliyor. Tüm gözler, genç çocuğun sağ salim bulunacağı günü bekliyor.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi