URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - KEBO, Urfa’nın en sevilen lezzet duraklarından biri olarak, artık Getir, Trendyol, ve Yemeksepeti üzerinden kolayca sipariş edilebiliyor. İşletme sahibi Mustafa Çiftçi, her damak tadına hitap eden zengin menüsü ve hızlı servisiyle müşterilerine evde ve işyerinde eşsiz bir lezzet deneyimi sunmayı vaat ediyor.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde, Urfa Piazza AVM’de yer alan KEBO, bölgenin en sevilen lezzet duraklarından biri olarak adını duyuruyor. Artık, KEBO’nun bu eşsiz lezzetleri evinizin ya da işyerinizin rahatlığında, sadece bir tık uzağınızda. Siparişlerinizi Getir, Trendyol, ve Yemeksepeti uygulamaları üzerinden kolayca vererek, KEBO'nun lezzetlerini kapınıza kadar getirtebilirsiniz.

Hatay’ın Antakya mutfağından esinlenerek modern sunumlarla buluşturulan KEBO, geniş menüsüyle hem yerel halkın hem de şehri ziyaret edenlerin uğrak noktası haline geldi. Lokantanın sahibi Ziraat Mühendisi Mustafa Çiftçi, yıllardır gıda sektörüne olan ilgisini ve uzmanlığını bu mekanda buluşturmuş. “Amacımız, Antakya’nın eşsiz lezzetlerini, yüksek kalite standartlarında ve uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmak,” diyen Çiftçi, KEBO’nun kısa sürede elde ettiği başarıyı müşteri memnuniyetine verdikleri önemle ilişkilendiriyor.

Çalışma saatleri sabah 10:00’dan akşam 22:00’ye kadar olan KEBO, günün her saatinde taze ve lezzetli yiyecekler sunmaya devam ediyor. KEBO’ya ulaşmak ve sipariş vermek için 0850 420 31 63 numaralı telefonu arayabilir ya da yukarıda belirtilen uygulamalardan siparişinizi verebilirsiniz.

Mustafa Çiftçi, yaptığı açıklamada, “KEBO olarak, misafirlerimize sunduğumuz her ürünün arkasında duruyoruz. Hijyen, kalite ve müşteri memnuniyeti bizim için her zaman öncelikli. Teknolojinin sunduğu imkanları en iyi şekilde kullanarak, lezzetlerimizi daha geniş bir kitleye ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz. KEBO olarak her zaman yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızla, Şanlıurfa’da lezzet denince ilk akla gelen yer olmayı sürdüreceğiz,” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa'da madde bağımlılığıyla mücadele merkezi açıldı Şanlıurfa'da madde bağımlılığıyla mücadele merkezi açıldı

​​​​​​

Kaynak: Urfa Haber Merkezi