İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi, son yolculuğuna uğurlandı İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi, son yolculuğuna uğurlandı

Halfeti Belediyesi'nin Yeniden Refah Partisi'nden seçilen meclis üyesi Bülent Karakaş, annesi Bedriye Karakaş’ın kaybının derin üzüntüsünü yaşıyor. Merhume Bedriye Karakaş, dün akşam saatlerinde vefat etti. Aileyi ve yakınlarını derinden sarsan bu acı haber, ilçede büyük bir üzüntü yarattı.

Bedriye Karakaş’ın cenaze namazı, bugün öğle namazına müteakip Karaotlak taziye evi önünde kılınacak. Namazın ardından merhumenin naaşı, aile mezarlığında toprağa verilecek. Aile, taziyeleri Karaotlak taziye evinde kabul edecek.

Bülent Karakaş, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Halfeti Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmişti. Karakaş, seçim sürecinde ve sonrasında ilçede yaptığı çalışmalarla tanınan ve sevilen bir isim olarak biliniyor. Annesinin vefatıyla sarsılan Karakaş ailesi, sevenlerinden ve yakınlarından dua bekliyor.

Bizler de URFAHABERMERKEZİ olarak merhume Bedriye Karakaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Karakaş ailesine sabır ve metanet diliyoruz.

Editör: Abdullah Toprak