ASAYİŞ

Mekke'de Kayıp Olan Şanlıurfalı Hacı İçin Aileden Yardım Çağrısı

Şanlıurfa'dan Hac görevini yerine getirmek için Mekke'ye giden Ahmet Ergün'den günlerdir haber alınamıyor. Ailesi, yetkililerden ve vatandaşlardan yardım bekliyor.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinden kutsal topraklara hac vazifesini yerine getirmek üzere giden Ahmet Ergün’den uzun süredir haber alınamıyor.

Harran ilçesinden hac ibadeti için Mekke'ye giden Ahmet Ergün, günlerdir ailesi ve yakınları tarafından ulaşılamaz durumda. Durumdan endişe duyan ailesi ve yakınları, yetkililere seslenerek yardım talebinde bulundu.

Ergün’ün ailesi, Suudi Arabistan’da bulunan Türk yetkililerden ve vatandaşlardan Ahmet Ergün’ün bulunması için destek istiyor. Aile, Mekke'de veya çevresinde bulunan ve Ahmet Ergün’ü gören ya da herhangi bir bilgiye sahip olan kişilerin insaniyet namına kendilerine ulaşmalarını rica ediyor. 

Aile, Ahmet Ergün’ü gören ya da hakkında bilgi sahibi olanların 0532 52 30 193 numaralı telefonla kendilerine ulaşmalarını istedi. Ahmet Ergün’ün kaybolması, Hac ibadeti için Mekke’ye giden diğer Türk hacı adayları ve aileleri arasında da tedirginlik yarattı.

Ailenin ve yakınlarının bu zorlu süreçte moral ve desteğe ihtiyaç duydukları belirtilirken, tüm yetkililerin ve vatandaşların konuya duyarlılık göstermesi bekleniyor.