Hyundai, Iveco ile geliştirdiği "eMoovy"yi tanıttı Hyundai, Iveco ile geliştirdiği "eMoovy"yi tanıttı

Borsa İstanbul tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan yazılı açıklama ile 2 hisse hakkında yasak ile tedbir kararı alındığı duyuruldum.

KAP’a yapılan açıklamaya göre Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında Borsa İstanbul’da işlem gören Icu Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ICUGS) hisseleri hakkında brüt takas tedbiri kararı ve Milpa Ticari ve Sınai Ürünler Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MIPAZ) hisseleri hakkında ise kredi işlem yasağı kararı alındı.

Hisseler hakkında yasak ve tedbir kararları 23 Ağustos tarihine kadar geçerli olacağı belirtilirken ICUGS hisseleri için daha önce alınan kredili işlem yasağı kararının bu süre boyunca uygulanacağı belirtildi.

HİSSELER DEĞER KAZANARAK KAPATTI!

Borsa İstanbul’da işlem gören ICUGS ve MIPAZ hisseleri haftanın ikinci işlem gününü değer kazanarak kapattı. Borsada ICUGS hisseleri günü yüzde 1 yakında değer kazanarak günü 19,100 TL’den kapatırken MIPAZ hisseleri ise günü tavan yaparak 138 TL seviyesinden kapattı. Hisselerin yasak ve tedbir kararları sonrası haftanın üçüncü işlem gününde nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

Editör: Haber Merkezi