URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nün il genelinde gerçekleştirdiği huzur ve güven operasyonlarında 13 bin 815 kişi, 2 bin 454 araç, 138 motosiklet ve 12 umuma açık yer denetlendi. Denetimler sırasında aranan 15 kişi yakalanırken, ruhsatsız bir tabanca ve narkotik madde ele geçirildi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde asayişin sağlanması, suç ve suçluların tespiti ile aranan kişilerin yakalanması amacıyla geniş çaplı bir uygulama gerçekleştirdi.
13 Binden Fazla Kişi Kontrol Edildi
Ekipler, şehir genelinde toplam 13 bin 815 kişinin kimlik bilgilerini sorguladı. Denetimlerde, haklarında arama kararı bulunan 15 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca 2 bin 454 araç, 138 motosiklet ve 12 umuma açık yer titizlikle incelendi.
Silah ve Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Uygulamalar sırasında, bir ruhsatsız tabanca ile 1.17 gram narkotik madde ele geçirildi. Ele geçirilen maddelerle ilgili adli işlem başlatıldı.
Ceza Yağdı, Araçlar Trafikten Men Edildi
Denetimlerde kurallara uymadığı tespit edilen 43 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı. Ayrıca, trafikte tehlike arz eden 3 motosiklet trafikten men edildi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti. Bu kapsamda vatandaşların asayişe destek olması ve şüpheli durumları ihbar etmesi istendi.
Huzur ve güvenin sağlanması adına yapılan bu uygulamalar, kamuoyundan olumlu geri dönüşler aldı. Yetkililer, Şanlıurfa halkının desteğiyle asayişin daha da güçlendirileceğini vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: