URFAHABERMERKEZİ / Abdullah Toprak'ın Haberi - Müzikseverler, toplumsal ve duygusal temalı şarkılarıyla unutulmaz bir müzik şöleni için Biletinial.com üzerinden biletlerini hemen temin edebilirler.

Halk müziği ve rock müziğinin sevilen ismi İlkay Akkaya, 18 Ekim’de Şanlıurfa’da hayranlarıyla buluşuyor. Urfa City AVM'de gerçekleşecek bu özel konserde, Akkaya'nın etkileyici vokali ve sahne performansı ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatması bekleniyor.

Toplumsal ve duygusal temalı şarkılarıyla bilinen Akkaya, sahnedeki güçlü enerjisi ve derin anlamlar taşıyan şarkılarıyla her zaman dinleyicilerini etkilemeyi başarıyor. Akkaya, geniş bir repertuvarla sahne alarak, halk müziği ile rock müziğini ustalıkla harmanladığı eserleriyle müzikseverleri coşturacak.

Şanlıurfa’da gerçekleşecek bu özel konser, şehrin kültürel takviminde önemli bir yere sahip. Akkaya’nın konserine ilginin yoğun olacağı öngörülüyor ve biletlerin hızla tükenmesi bekleniyor. Bu müzik şölenini kaçırmak istemeyenler, Biletinial.com adresinden biletlerini hemen temin edebilirler.

Şanlıurfa Karahantepe'de bulunan koşan yaban eşeği figürü neolitik döneme ışık tutacak Şanlıurfa Karahantepe'de bulunan koşan yaban eşeği figürü neolitik döneme ışık tutacak

Şanlıurfa'da kültür ve sanatla dolu bir gece yaşatacak olan İlkay Akkaya konseri, 18 Ekim’de Urfa City AVM’de müzikseverlerle buluşacak.

Kaynak: Urfahabermerkezi