İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi, son yolculuğuna uğurlandı İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi, son yolculuğuna uğurlandı

URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, kayınbiraderi Sebati Serdar İnan’ın vefatıyla sarsıldı. İnan’ın vefatı, Cevheri ve İnan ailelerini derin bir üzüntüye boğdu. 

Milletvekili Cevheri, sosyal medya hesaplarından yaptığı duygusal paylaşımda, “İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Değerli eşim Filiz hanımın abisi, kayınbiraderim Sebati Serdar İnan Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur” ifadelerini kullandı. 

Cevheri, paylaşımında cenaze töreni hakkında da bilgi verdi: “Cenazesi 7 Temmuz (Bugun) öğle namazına müteakip Miskinler Camii’nden alınarak Harran Kapı Aile Mezarlığına defnedilecek. Mekanı cennet olsun inşallah.”

Sebati Serdar İnan’ın ani vefatı, aile üyeleri ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Cevheri ailesi, acılarını paylaşan tüm dostlarına teşekkür ederek, bu zor günlerinde yanlarında olan herkese minnettar olduklarını belirtti.

Cenaze töreninin detayları ise şöyle: Bugün öğle namazının ardından Miskinler Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Harran Kapı Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi. İnan, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri, cenaze töreninde bir araya gelerek İnan’a son görevlerini yerine getirdiler.

Urfahabermerkezi.com ailesi olarak milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri’nin bu zor günlerinde kendisine ve ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyor, Sebati Serdar İnan’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi