Şanlıurfa'da minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı Şanlıurfa'da minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

ŞANLIURFA/HİLVAN - Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı Ekece Mahallesi, iki aile arasında yaşanan trajik bir çatışmaya sahne oldu. İddiaya göre, henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan tartışma kısa sürede alevlenerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 7 kişi yaralandı.

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Hilvan Devlet Hastanesi ve Siverek Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Daha sonra bazı yaralılar Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere nakledildi.

Tedavi altına alınan yaralılardan Serhat Rusun ve iki kişi daha yaşamını yitirdi. Böylece ölü sayısı 3’e yükseldi. Diğer yaralı 4 kişinin hastanedeki tedavileri devam ediyor. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa’nın bu sessiz mahallesinde yaşanan kanlı çatışma, bölge halkını derinden sarstı. Kolluk kuvvetleri, olayın tüm detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. ( Haberin kaynağı: Abdullah TOPRAK / Urfa Haber Merkezi ) 

Editör: Abdullah Toprak