ŞANLIURFA - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik yaptıkları titiz çalışmalarla önemli bir başarıya imza attı. Yapılan operasyonlar neticesinde, 30 kilo 650 gram metamfetamin ve 1 kilo 400 gram skunk ele geçirildi.

Narkotik ekiplerinin yürüttüğü uzun süreli teknik ve fiziki takip sonucunda gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu maddeleri ticaretini yapan 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler, piyasaya sürülmeden önce güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi.

Şanlıurfa'da düğünde havaya ateş açan 5 şüpheli yakalandı Şanlıurfa'da düğünde havaya ateş açan 5 şüpheli yakalandı

Yetkililer, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayarak, vatandaşların bu tür suçlarla ilgili ihbar ve bilgileri emniyet birimlerine bildirmesinin önemine dikkat çekti. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler, emniyet müdürlüğünde sergilendi ve konuyla ilgili soruşturma genişletilerek sürdürülüyor.

Bu başarılı operasyon, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu suçlarıyla mücadeledeki etkin ve kararlı duruşunu bir kez daha gözler önüne serdi. Halkın güvenliği için gece gündüz çalışan emniyet güçleri, uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla operasyonlarını aralıksız sürdüreceklerini belirtti. ( Haberin kaynağı: Abdullah Toprak / Urfa Haber Merkezi ) 

Kaynak: Urfa Haber Merkezi