GÜNDEM

Şanlıurfa'da Elektrik Kesintileri Devam Ediyor: 6 İlçede Hayat Duracak

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) tarafından planlanan kesintiler 27 Haziran 2024 tarihinde 6 ilçeyi etkileyecek.

URFAHABERMERKEZİ - Şanlıurfa'nın çeşitli ilçelerinde 27 Haziran 2024 tarihinde yaşanacak elektrik kesintileri, bölgede hayatı olumsuz yönde etkileyecek. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, belirli mahallelerde planlı bir şekilde uygulanacak kesintilerin tarih ve saatleri belirlendi. İşte kesinti yaşanacak ilçeler, mahalleler ve detaylar:

Harran'da Aydüştü, Aydınlar, Selalmaz, Meydankapı, Avlak, Aslankuyu, Çapkenli, Göktaş, Yukarıyakınyol, Algılı ve Burgulu mahallelerinde elektrik kesintisi 13.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Karaköprü'de Hüyüklü, Sakça, Estağfurullah, Apaydın, Pınarbaşı, İlhna, Ağaşıçiftlik, Sancak, Küçük Akziyaret ve Karaca mahallelerinde 13.00 ile 18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak.

Suruç'ta Hacılı, Eskiören, Köseveli, Ezgilü, Ezgil, Bellik, Yeğen, Ürkütlü, Yanaloba, Ağırtaş, Yurtçiçeği, Yağışlı, Kalkanlı, Bilge, Dumlukuyu, Çomak, Gölen, Aşağıkarıncalı, Cumhuriyet, Ölçektepe, Zeyrek, Yukarıbostancı, Karahüyük, Orta Bostancı, Saygın mahallelerinde 13.00 ile 18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Viranşehir'de Çiftçiler, Ekindöver, Sayoba, Hürriyet, Yolbilen, Kurtulmuş, Tanyeli, Övüncük, Gönüllü ve Eşkin mahallelerinde elektrik kesintisi 09.00 ile 17.00 saatleri arasında uygulanacak.

Bozova'da Küçüktülmen, Demircik, Kesmataş, Taşan, Seyitören, Hisarlar, Baltaş, Buluncak, Avlak, Biris, Yavuz Selim ve Kırmızıpınar mahallelerinde elektrik kesintisi 13.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Siverek'te Karabahçe, Gaziköy, Karakaş, Ağaşıbahçe, Böğürtlen, Eğriçay, Çevirme, Küptepe, Savurcak, İleri, Doğukent, Karacadağ, Avurtepe, Çağa, Kulaksız, Söylemez, Gürakan, Kamışlı, Güzelpınar, Aşlıca, Güllüce, Gedik, Bardakçı, Taşhan, Keçkıran, Sumaklı, Örgüllü ve Karabahçe mahallelerinde elektrik kesintisi 09.00 ile 13.00 saatleri arasında yapılacak.

DEDAŞ yetkilileri, elektrik kesintilerinin bakım, onarım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle planlandığını belirterek, vatandaşların mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıda bulundu. Elektrik kesintisi yaşayan mahalle sakinlerinin bu süre zarfında elektrikli cihazlarını kapalı tutmaları ve kesinti süresi boyunca dikkatli olmaları gerektiği belirtildi. ( Haberin kaynağı: Abdullah Toprak / Urfa Haber Merkezi )