URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOORAK'ın Haberi - Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., 28 Temmuz 2024 Pazar günü Şanlıurfa’nın beş ilçesinde planlı elektrik kesintileri yapılacağını duyurdu. Bu kesintiler, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleşecek ve mahalle sakinlerini etkileyecek. Kesintiler, farklı bölgelerde ve saatlerde yapılacak.

Karaköprü: OSOS Çalışmaları

Şanlıurfa'da Askeri alanda yangın Şanlıurfa'da Askeri alanda yangın

Karaköprü ilçesinde Olukyanı, Payamlı, Yaykılıç gibi mahallelerde, F5 Dolunay fiderinde OSOS okuma ve tadilat çalışmaları nedeniyle saat 09.00-17.00 arasında elektrik kesintisi olacak.

Haliliye: Gerilim Dönüşümü

Bamyasuyu ve Kamberiye dahil olmak üzere Haliliye’nin birçok mahallesinde, TR-10 kök bina gerilim dönüşümü sebebiyle aynı saatler arasında kesinti uygulanacak.

Eyyübiye: Bakım Çalışmaları

Eyyübiye’de Dernek ve Yanıkçöğür mahalleleri de dahil olmak üzere, Altınbaşak mahallesinde yapılan bakım çalışmaları dolayısıyla saat 07.00-17.00 arasında kesintiler gerçekleşecek.

Bozova: Ayırıcı Ayarı

Bozova ilçesinde ayırıcı ayar çalışmaları nedeniyle Küçüktülmen ve Yeşil Ova gibi mahallelerde saat 17.00-18.00 arasında kısa süreli kesinti planlanıyor.

Akçakale: OSOS Okuması

Akçakale’nin Tatlıca ve Hürriyet mahalleleri başta olmak üzere, F4 istasyon fiderinde OSOS okuması sebebiyle saat 10.00-17.00 arasında elektrik kesilecek.

Vatandaşların Bilmesi Gerekenler

Kesintilerden etkilenecek mahalle sakinlerinin planlarını buna göre yapmaları ve önlem almaları öneriliyor. Elektrik kesintileri sırasında vatandaşların dikkatli olmaları ve DEDAŞ’ın resmi duyurularını takip etmeleri önem taşıyor.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi