ASAYİŞ

Şanlıurfa'da Feci Kaza: Otomobil ve Motosiklet Çarpıştı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde TOKİ kavşağında meydana gelen trafik kazasında motosiklet ve otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi yaralandı.

URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde TOKİ kavşağında meydana gelen trafik kazasında motosiklet ve otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi yaralandı. Olay yerine gelen ekipler hayatını kaybeden kişiyi ve yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde meydana gelen üzücü trafik kazası, bir kişinin hayatını kaybetmesine ve bir kişinin de yaralanmasına neden oldu. Kaza, ilçenin TOKİ kavşağında, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti.

Olay yerinden alınan bilgilere göre, sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen 63 AAU plakalı bir motosiklet, yine sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede, motosiklet sürücüsü Mehmet Balu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazada yaralanan diğer kişi ise ambulansla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatan emniyet ekipleri, kaza anını ve detaylarını netleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kazanın gerçekleştiği bölgede, trafik geçici olarak kontrollü şekilde sağlanırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yaşanan bu acı olay, hem bölge halkını hem de sürücüleri derinden etkilerken, yetkililer kazaların önlenmesi için daha dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.