URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde, Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından düzenlenen operasyonda, 7 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari bir hükümlü yakalandı. Şüpheli, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

7 Yıl 11 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Firari Yakalandı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde hakkında "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 7 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ç., başarılı bir operasyon sonucunda yakalandı. Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından yürütülen titiz çalışma sonucunda firari hükümlü Haliliye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Haliliye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik rutin kontroller sırasında şüpheli A.Ç.'yi tespit etti. Yargı kararıyla hakkında kesinleşmiş ceza bulunan şahıs, emniyet birimlerinin takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan A.Ç., Haliliye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Yapılan yasal işlemlerin sonucunda, hükümlü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa'da Asayiş Operasyonları: 15 Bin Şahıs ve Araç Kontrol Edildi, 26 Aranan Kişi Yakalandı Şanlıurfa'da Asayiş Operasyonları: 15 Bin Şahıs ve Araç Kontrol Edildi, 26 Aranan Kişi Yakalandı

Emniyet yetkilileri, suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaların titizlikle devam edeceğini ve vatandaşların güvenliği için bu tür operasyonların aralıksız sürdürüleceğini belirtti.

Kaynak: Urfahabermerkezi