Şanlıurfa'da görünmez kaza! 2 yaşındaki çocuğunu ezdi Şanlıurfa'da görünmez kaza! 2 yaşındaki çocuğunu ezdi

URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde huzur ve güven ortamının sürdürülmesi, asayiş olaylarının önlenmesi ve suç unsurlarının tespiti amacıyla geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında toplam 17,127 kişi, 2,856 araç, 179 motosiklet ve 22 umuma açık işyeri titizlikle kontrol edildi.

Denetimlerde, haklarında çeşitli suçlardan aranması bulunan 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, yapılan aramalarda 18.84 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu madde ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Trafik denetimlerinde ise kurallara uymayan sürücüler tespit edilerek, 16 araca ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı. Ayrıca, teknik ve hukuki nedenlerle 4 araç trafikten men edildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu tür denetimlerin devam edeceğini belirterek, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade etti. Toplumun her kesiminden gelen destek ve işbirliği sayesinde, suç ve suçlulara karşı etkin mücadelenin süreceği belirtildi.

Emniyet yetkilileri, vatandaşların şüpheli durumları ve kişileri ivedilikle yetkililere bildirmelerinin önemine dikkat çekerek, toplumsal güvenlik için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini hatırlattı.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi