URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa’da 13 Temmuz 2024 tarihinde planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, şehirdeki beş ilçede sabah saatlerinden itibaren elektrik kesintileri yaşanacak. İşte hangi ilçelerde, hangi mahallelerde ve hangi saat aralığında elektrik kesintisi olacağına dair detaylar:

Eyyübiye İlçesi

Kesinti Saatleri: 09.00 - 16.00

Etkilenen Mahalleler: Yenice, Hayati Harran, Eyüp Nebi, Eyüpkent, Ruha, Süleymanşah ve Asya mahalleleri.

Bozova İlçesi

Kesinti Saatleri: 09.00 - 15.00

Etkilenen Mahalleler: Yeşilova, Örcünlü, Demircik, Küçüktülmen, Kesmetaş, Kabacık, Dutluca, Taşan, Seyitören, Soğukkuyu, Hisarlar, Baltaş, Saluc, Kepirce, Arıkök, Argıncık, Üçdirek, Bulancak, Yaslıca, Mülkören, Kındırali, Tunalı, Altınlı, Buğluca, Eskin, Karapınar, Konuksever, Avlak, Bağlıca, Karakaş, Biris, Çakamaklı, Yavuz Selim ve Kırmızıpınar mahalleleri.

Siverek İlçesi

Kesinti Saatleri: 09.00 - 15.00

Etkilenen Mahalleler: Çağa, Konurtepe, Zincirliçay, Göğerçin, Taşğıl, Aşağıyalankoz, Hasırlı, Aşlıca, Yumrutepe, Soydan, Karahisar, Yuvar, Büyükoba, Gözçek, Azıklı, Divan, Kalemli, Benek, Bozlak, Beybaba, Kuşlugöl, Karpuzcu, Altaylı, Erbey, Gerçek ve Düğerin mahalleleri.

Hilvan İlçesi

Kesinti Saatleri: 10.00 - 16.00

Etkilenen Mahalleler: Bahçelievler, Karacurun, Çimdeli, Çakmak, Kavalık, Söğütlü, Kırbaşı, Hayret, Ovacık, Aydınlı, Güluşağı, Hoşin, Gelenek, Orgız, Çat, Yeşerdi, Aşağıkülünçe, Oymağaç, Aşağıekece, Gülaldı, Yakınyurt, Üçüzler, Kovancı, Malören, Yedikuyu, Apaydın ve Gölgen mahalleleri.

Haliliye İlçesi

Kesinti Saatleri: 09.00 - 18.00

Şanlıurfa’da personel denetim kontrol sistemi faaliyete geçti Şanlıurfa’da personel denetim kontrol sistemi faaliyete geçti

Etkilenen Mahalleler: Kalecik, Aşağıakören, Kengerli, Aşağıoymat, Yukarıoymat, Kavakbaşı, Tekerli, Kanoğlu, Sarışeyh, Ortaören, Sayrantepe, Aşağı İçkara, Yeroluk, Osmanbey, Yusufkuyu, Kuşluca, Sarıcak, Büyükakziyaret, Gölpınar ve Yaylacık mahalleleri.

Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşların bu planlı kesintilere karşı hazırlıklı olmaları ve gerekli tedbirleri almaları önem arz ediyor. Elektrik kesintisi hakkında daha fazla bilgi almak ve anlık güncellemeler için Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) resmi web sitesi ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi