URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi -;Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, iftar saatine kısa bir süre kala yaşanan trafik kazası can kaybına yol açmasa da korku dolu anlara neden oldu. Kuyubaşı Kavşağı’nda meydana gelen kazada, henüz sürücüleri belirlenemeyen 35 BOY 241 plakalı otomobil ile 20 DN 150 plakalı otomobil şiddetle çarpıştı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan iki kişiden birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralılar daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, kazanın iftar saatine yakın bir zaman diliminde gerçekleşmesi nedeniyle yolda yoğunluk olduğu ve olayın büyük panik yarattığı belirtildi. Yetkililer, sürücülere özellikle iftar saatlerinde daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: