ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Şirinkuyu Mahallesi'nde bulunan bir iş yerine, alacak verecek meselesi nedeniyle düzenlenen silahlı saldırı büyük paniğe neden oldu. İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir veya birkaç saldırgan, iş yerine silahlarla ateş açtı. Saldırı sonucunda şans eseri yaralanan olmazken, çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın evinde arama yapıldı Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın evinde arama yapıldı

Polis ekipleri, saldırının ardından olay yerinde detaylı bir inceleme başlattı. Güvenlik kameraları incelenirken, çevredeki tanıkların ifadelerine başvuruldu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. İş yerinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, olayın sebebi ve saldırganın kimliği hakkında detaylı araştırmalar sürdürülüyor. Şanlıurfa'da yaşanan bu olay, bölgedeki güvenlik endişelerini bir kez daha gündeme getirdi.

Editör: Abdullah Toprak