URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK - Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), Şanlıurfa ilinde altyapı çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri uygulayacak. Bu kapsamda, 12 Temmuz 2024 tarihinde altı ilçede birçok mahalle gün boyu elektriksiz kalacak. İşte kesinti detayları:

Suruç İlçesi:

Suruç’ta Köseveli, Ezgil, Bellik, Eskiören, Hacılı, Yeğen, Ürkütlü, Yanaloba, Ağırtaş, Yurtçiçeği, Yağışlı, Kalkanlı, Bilge, Dumlukaya, Çomak, Gölen, Aşağıkarıncalı, Dinlence, Cumhuriyet, Ölçektepe, Zeyrek, Yukarıbostancı, Karahüyük, Ortabostancı, Saygın ve Dağören mahallelerinde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Şanlıurfa’da DSİ’ye Tepki Büyüyor: Ağır İlerleyen Çalışmalar, Vatandaşları Endişelendiriyor Şanlıurfa’da DSİ’ye Tepki Büyüyor: Ağır İlerleyen Çalışmalar, Vatandaşları Endişelendiriyor

Akçakale İlçesi:

Akçakale’de Hürriyet, Tatlıca, Turgut Özal, Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Sevimli, Zeytindalı, Yenişehir, Şahinler ve Ceylan mahalleleri 10:00 ile 15:00 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

Birecik İlçesi:

Birecik’te Karşıyaka, Kocaali, Diktepe, Ağırtaş, Bozdere, Dalocak, Günışığı, Ünsal, Almaşahar, Kurucuhötük, Yuvacık, Aşağıalmaşar, Uğurcuk, Çoğan, Bentbahçesi ve Tütün mahallelerinde 09:00 ile 18:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Eyyübiye İlçesi:

Eyyübiye’de Yanıkçöğür, Ortahemeden, Demek, Kızılkuyu, Ulak, Altınbaşak, Yukarıhemeden, Aşağıhemeden, Göldere ve Yukarıçaykuyu mahalleleri 09:00 ile 18:00 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

Haliliye İlçesi:

Haliliye’de Esenyayla, Bağlarbaşı, Yavuzselim, Uçkonak, Balkatan, Üzümkara, Mil, Üçgöze, İnce, Körkuyu, Köseceik, Kapaklı, Sumaklı, Altındamla, Kaynaklı, Tepeköy, Kepez, Dağyanı, Kaygılı, Tepedibi, Açıkyazı, Uçkuyu, Aşağıvarlıca, Gümüştaş, Keçili, Topraklı, Koçak, Şenocak, Çamlıdere, Karadibek ve Başbük mahallelerinde 09:00 ile 11:30 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Karaköprü İlçesi:

Karaköprü’de İsaören, Korukezen, Küçüktülmen, Tülmen, Kırkpınar, Mustafacık, Öğütçü, Büyükkargılı, Esemkulu, Yarımtepe, Günışık, Maşuk, Hisarlar, Çatak, Kevik, Tatarhöyük ve Yalıntaş mahalleleri 09:00 ile 12:00 saatleri arasında elektriksiz kalacak.

Bu kesintilerin vatandaşların günlük yaşamını etkileyeceği tahmin ediliyor. Elektrik kesintileri sırasında olası mağduriyetlerin önlenmesi için vatandaşların önceden tedbir almaları önemle duyuruldu. DEDAŞ yetkilileri, bakım ve altyapı çalışmalarının planlanan süreler içinde tamamlanması için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi