ŞANLIURFA - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucu, farklı tarihlerde kaybolan üç çocuk sağ salim bulunarak ailelerine teslim edildi.

Şanlıurfa'da metruk yapılarda uyuşturucu operasyonu Şanlıurfa'da metruk yapılarda uyuşturucu operasyonu

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, kayıp çocukların bulunması için büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen başarılı operasyonlar sonucunda, 2009 doğumlu M.E.D., 2009 doğumlu T.N.D., ve 2008 doğumlu A.U. isimli çocuklar sağ salim bulunarak ailelerine teslim edildi. Aileler, çocuklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, emniyet güçlerine teşekkürlerini ilettiler.

Emniyet yetkilileri, kayıp çocukların bulunması için sürdürülen çalışmaların devam edeceğini ve her türlü ihbarın titizlikle değerlendirildiğini belirtti. Ayrıca, çocukların bulunmasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkür edildi. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların da bu süreçte dikkatli ve duyarlı olmalarını, kayıp veya şüpheli durumlarla karşılaşmaları halinde hemen ilgili birimlere bildirmelerini istedi. ( Haberin kaynağı: Abdullah Toprak / Urfa Haber Merkezi ) 

Kaynak: Urfa Haber Merkezi