URFAHABERMERKEZİ - Şanlıurfa'nın ölüm yolu olarak bilinen Şanlıurfa-Birecik Karayolu, yine bir trafik kazasına sahne oldu. Suruç ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada, aynı yönde seyir halinde olan iki otomobil çarpıştı. Kazada dört kişi yaralandı.

Kaza, Şanlıurfa-Birecik Karayolu’nun 64. kilometresinde yaşandı. İddiaya göre, M.S.Y. yönetimindeki 35 ACY 904 plakalı otomobil ile M.İ. idaresindeki 01 ES 880 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halindeyken çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle, aynı aileden M.S., E.G., M.G. ve A.G. yaralandı.

Olayın hemen ardından, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine jandarma ve 112 acil sağlık ekipleri hızla kaza yerine sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, kazanın ardından karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Şanlıurfa-Birecik Karayolu, sık sık yaşanan kazalar nedeniyle “ölüm yolu” olarak anılıyor. Bu kazanın ardından yetkililerin, karayolunun güvenliği konusunda yeniden değerlendirme yapması bekleniyor. 

Şanlıurfa'da silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü Şanlıurfa'da silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda bir kez daha uyardı. ( Haberin kaynağı: Abdullah TOPRAK / Urfa Haber Merkezi )

Kaynak: Urfa Haber Merkezi