URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde dün gece meydana gelen sokak ortasındaki cinayet, şehri sarsmaya devam ediyor. 28 yaşındaki genç, kimliği henüz açıklanmayan bir kişi tarafından silahla vurularak yaşamını yitirdi. Olay, akşam saatlerinde Eyyübiye ilçesinin yoğun caddelerinden birinde yaşandı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirledi.
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerinin hızlı bir şekilde soruşturma başlattığını ve cinayetle bağlantılı olarak 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Şıldak, “Olayla ilgili gerekli tüm adli işlemler başlatılmış olup, faillerin adalet önünde hesap vermesi için çalışmalar hızla sürdürülmektedir” dedi.
Olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma sürerken, güvenlik güçleri, şüphelilerin kimliklerini tespit etmek için çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Bölgede yaşayan vatandaşlar, cinayetle ilgili endişelerini dile getirerek güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti.
Yetkililer, cinayetin ardındaki motivasyonu ve faillerin kimliklerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, soruşturmanın titizlikle devam ettiğini belirterek, bu tür olayların tekrar yaşanmaması adına bölgedeki güvenlik tedbirlerinin arttırıldığını vurguladı.
Detaylar geldikçe haberimiz güncellenecektir.
Yorumlar
Kalan Karakter: