URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde Suriyeli iki grup arasında çıkan gerginlik, bıçaklı bir kavgaya dönüştü. Çıkan olayda bir kişi ağır yaralanırken, polis ekipleri olayın faillerini yakalamak için harekete geçti. Olay, ilçenin Kadıoğlu Mahallesi’nde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre, iki Suriyeli grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede kontrolden çıktı. Taraflar arasındaki sözlü sataşma, bıçakların çekildiği bir çatışmaya dönüştü. Çevredekilerin endişe dolu bakışları arasında yaşanan kavgada, Muhammed isimli bir Suriyeli genç, bıçak darbesiyle yaralandı.

Olay yerine hızla sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Ağır yaralanan Muhammed, ilk müdahalenin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık ekiplerinden edinilen bilgilere göre, yaralının durumu ciddiyetini koruyor ve hayati tehlikesi devam ediyor.

Görgü tanıkları, olayın bir anda büyüdüğünü ve çevrede paniğe neden olduğunu belirtirken, kavgaya karışan şahısların olay yerinden kaçtıkları öğrenildi. Polis ekipleri, kavgaya karışan şahısları yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, mahallenin güvenliği artırılmış durumda.

Şanlıurfa’da trafik kazası: 5 yaralı Şanlıurfa’da trafik kazası: 5 yaralı

Yaşanan olay, Eyyübiye’de Suriyeli göçmenler arasındaki gerilimin son örneklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Yerel halk, bu tür olayların sık yaşanmasından duyduğu endişeyi dile getirirken, güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği yönünde taleplerini sürdürüyor.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi