ŞANLIURFA - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik birimleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Haliliye ilçesi Yeşildirek Mahallesi ve ara sokaklarında kapsamlı denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu denetimler, uyuşturucu ticaretinin önlenmesi ve kullanıcıların rehabilite edilmesi amacıyla aralıksız sürdürülüyor.

Narkotik ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde bölgede uyuşturucu satışı ve kullanımı büyük ölçüde engelleniyor. İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu ile mücadelede kararlılıklarını vurgulayarak, toplumun güvenliği ve huzuru için bu tür denetimlerin artarak devam edeceğini belirtiyor.

Uyuşturucuyla mücadelede kararlılık mesajı veren yetkililer, Şanlıurfa'nın tüm mahallelerinde benzer operasyonların sürdürüleceğini ve vatandaşların da bu mücadeleye destek vermelerinin önemli olduğunu ifade ediyor. Uyuşturucu ile mücadelede toplumun tüm kesimlerinin iş birliği yapmasının, gençleri ve gelecek nesilleri koruma açısından hayati olduğu belirtiliyor.

Şanlıurfa’da silahlı kavga: 2 yaralı Şanlıurfa’da silahlı kavga: 2 yaralı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığını ve azmini sürdürerek, suçlulara göz açtırmamakta ve halkın güvenliğini en üst düzeyde sağlamayı amaçlamaktadır. ( Haber : Abdullah Toprak / Kaynak : Urfa Haber Merkezi ) 

Kaynak: Urfa Haber Merkezi