Urfa’nın Yeşil Altını Fıstıkta Hasat Zamanı! Üreticiler Destek Bekliyor Urfa’nın Yeşil Altını Fıstıkta Hasat Zamanı! Üreticiler Destek Bekliyor

URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa, İbrahim Tatlıses'in kuzeni İsmail Tatlı'nın ani kaybıyla sarsıldı. Tatlıses ailesi, bu beklenmedik ölümle büyük bir yasa boğuldu. 

İsmail Tatlı, Şanlıurfa'da yaşamaktaydı ve bir dönem Tatlıses Turizm'in yönetimini üstlenmişti. Ailede sevilen bir figür olan İsmail Tatlı, çevresinde de saygı gören bir isimdi.

Ünlü sanatçının büyük oğlu Ahmet Tatlıses, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla bu acı haberi duyurdu. "Ailemizin başı sağ olsun, mekânı cennet olsun" diyerek paylaştığı mesaj, ailenin derin üzüntüsünü yansıttı. 

İsmail Tatlı, merhum Reşit Tatlı'nın oğluydu ve Ali, Mahmut, Mehmet, Ömer, İbrahim, Veysel Tatlı'nın ağabeyi; Halil, Reşit, Fırat ve Emin Tatlı'nın babasıydı. 65 yaşındaki İsmail Tatlı, Yusuf Paşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Taziye, Ramazan Başak taziye evinde kabul ediliyor. Tatlıses ailesi, bu zor günlerde sevenlerinin desteğiyle ayakta durmaya çalışıyor. 

Şanlıurfa'da yas havası sürerken, Tatlıses ailesinin acısı tüm sevenlerini derinden etkiliyor.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi