URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Trendyol 1. Lig’de üst sıraları zorlayan Şanlıurfaspor, sezonun en kritik maçlarından birine çıkmaya hazırlanıyor. Ligin 7. haftasında, 30 Eylül Pazartesi günü Kocaelispor’a konuk olacak olan Şanlıurfaspor, zorlu deplasmandan galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Bir Dönemin Parlak Yıldızı Batuhan Karadeniz’in Mal Varlığına Tedbir: Gürcistan’a Kaçtı Bir Dönemin Parlak Yıldızı Batuhan Karadeniz’in Mal Varlığına Tedbir: Gürcistan’a Kaçtı

Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği bu önemli karşılaşmanın hakemi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı. Rize bölgesi hakemi Muhammet Ali Metoğlu, Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda saat 20.00’de başlayacak bu zorlu mücadelede düdük çalacak. Metoğlu’nun yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ve Mehmet Dura üstlenecek. Dördüncü hakem görevini Batuhan Kolak yürütecek.

Şanlıurfaspor Galibiyet Peşinde!

Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen Şanlıurfaspor, bu kritik mücadelede Kocaelispor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Taraftarlar, takımın yeniden yükselişe geçmesini beklerken, teknik ekip ve oyuncular yoğun bir tempoyla hazırlıklarını sürdürüyor. Şanlıurfaspor, Sakaryaspor karşısında aldığı sonuçtan sonra Kocaelispor deplasmanından 3 puanla dönerek moral kazanmak istiyor.

Kocaelispor da Hazırlıklarını Sürdürüyor

Ev sahibi Kocaelispor da kendi sahasında oynayacağı bu karşılaşmaya büyük bir ciddiyetle hazırlanıyor. Taraftarlarının desteğini arkasına alacak olan Kocaelispor, Şanlıurfaspor karşısında galibiyet elde ederek, ligdeki iddiasını sürdürme peşinde.

Mücadelede Gerilim Yüksek!

Her iki takım için büyük önem taşıyan bu karşılaşmada gerilimli anların yaşanması bekleniyor. Kocaelispor, kendi sahasında alacağı bir galibiyetle moral bulmak isterken, Şanlıurfaspor deplasmandan galibiyetle dönerek üst sıralara tırmanma arayışında olacak.

Futbolseverlerin heyecanla beklediği bu kritik maç, 30 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak. Maçın sonucu, her iki takımın da ligdeki pozisyonunu etkileyecek önemlibir dönemeç olacak.

Kaynak: Urfahabermerkezi