2 saat önce ASAYİŞ

Adıyaman'da bir polisin karakoldaki meslektaşlarına ateş açması sonucu 2 polis şehit oldu. Olayın faili olay yerinde etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

3 saat önce Genel
3 saat önce SPOR

TFF 3. Lig 2. Grup son hafta maçında deplasmanda Turgutluspor'u 3-2 mağlup ederek TFF 2. Lig'e yükselen TPAO Batman Petrolspor'un taraftarları, takımın 2. Lig'e çıkmasını kutladı.

3 saat önce Genel
3 saat önce Genel
3 saat önce SİYASET

İyi Parti'de Meral Akşener'in yeniden aday olmadığı kurultayda yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu oldu. Üçüncü turda delegelerden 611 oy alan Dervişoğlu, Koray Aydın'ı geride bıraktı.

3 saat önce Genel
5 saat önce SPOR
6 saat önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 2024'ün başından bu yana yaptığı denetimlerin sonuçları açıklandı ve vatandaşlara fişleri kontrol etmeleri doğrultusunda uyarı verildi. Ayrıca bugün İstanbul'da yapılan denetimlere ait bilgi paylaşıldı.

6 saat önce EKONOMİ

Hayallerindeki arsayı veya tarlayı satın almak için birikim yapanlar için müjde Milli Emlak’tan geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, devlete ait kullanılmayan hazine arazilerini vatandaşların kullanımına sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda 400 adet tarla ve arsa satışa çıkarıldı. İşte detaylar.