Netflıx'ten gençlere yönelik "Türkiye Yetenek Haritası" girişimi Netflıx'ten gençlere yönelik "Türkiye Yetenek Haritası" girişimi

ABD'de açıklanan enflasyon verisi ve Fed'in politika faizini sabit tutma kararının ardından piyasalarda hareketlilik yaşandı. Bu gelişmeler, Kurban Bayramı'na yaklaşırken altın ve borsa üzerinde etkili oldu.

İslam Memiş, bayram sonrası piyasalarda beklenen hareketliliği değerlendirdi. Altın ve Para Politikaları Uzmanı, altın fiyatlarıyla ilgili olarak, "Ons altında 2315 dolar seviyesi görülüyor. Önümüzdeki haftalarda 2340 dolar hedefimizi koruyoruz. Gram altın için ise 2410-2419 lira aralığında işlem görmeye devam ediyor. Önümüzdeki aylarda 3000-3500 TL bandını görebiliriz" dedi.

Memiş, piyasalarda olası düşüşlerin kalıcı olmayacağını ve temmuz ayından itibaren yukarı yönlü hareketlerin beklenebileceğini belirtti.

Kurban Bayramı'nın ardından altın ve döviz piyasalarında yaşanacak gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiğini vurgulayan İslam Memiş, yatırımcılara dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Editör: Abdullah Toprak