URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Yozgat-Kayseri kara yolunda, Gökçekışla köyü yakınlarında meydana gelen kazada, bir hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden dört kişi yaşamını yitirdi.

Kazanın, Alperen D. yönetimindeki hafif ticari aracın, Akdemir A.'nın kullandığı 38 AFE 961 plakalı otomobille çarpışması sonucu gerçekleştiği bildirildi. Çarpmanın etkisiyle araçlar adeta hurda yığınına dönerken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Şanlıurfa'da intihar girişimi! Şanlıurfa'da intihar girişimi!

Sağlık ekiplerinin incelemeleri sonucunda, Alperen D. ve Adil A. ile eşi Menekşe A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Akdemir A. ise Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece kazada ölenlerin sayısı dörde yükseldi.

Yetkililer, kazanın nasıl meydana geldiğine dair kapsamlı bir soruşturma başlattı. İlk değerlendirmelere göre, hava şartları ve yol durumu gibi faktörlerin kazanın seyrini etkileyip etkilemediği araştırılıyor.

Bölge sakinleri, aynı yolda sık sık kazaların meydana geldiğine dikkat çekerken, yetkililerden yol güvenliğine dair önlemlerin artırılmasını talep ediyor.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi