URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK"ın Haberi - Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde D-400 Karayolu üzerinde yer alan Tepedüzü Mahallesi’nde, öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir aileden dört kişi yaralandı. Kaza, İbrahim Y. yönetimindeki otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleşti. Araç, kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole yuvarlandı.

Kazayı gören diğer sürücüler, durumu hızla sağlık, jandarma ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, itfaiye yardımıyla araçta sıkışan yaralıları kurtardı. 53 yaşındaki sürücü İbrahim Y. ve yolcular Mine Y. (21), Merve Y. (28) ve Nursel Y. (49) ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olay yerinde trafik kısa süreliğine aksarken, jandarma ekipleri kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın nedenine ilişkin soruşturma devam ederken, kazanın yol ve hava koşullarının etkisiyle mi yoksa sürücünün dikkatsizliği nedeniyle mi meydana geldiği araştırılıyor. Yetkililer, sürücüleri D-400 Karayolu’nda dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Şanlıurfa’da 100 günde 219 tutuklama Şanlıurfa’da 100 günde 219 tutuklama

Kazanın ardından bölgedeki sürücüler de bu tür olayların tekrar yaşanmaması için trafik güvenliği ve yol bakımı konularında yetkililere çağrıda bulundu. Kazanın yaşandığı noktanın, daha önce de benzer kazaların meydana geldiği bir bölge olduğu öğrenildi.

Kaynak: Urfa Haber Merkezi