ASAYİŞ

Şanlıurfa'da 16 Yaşındaki Emine Karaçizmeli'den Haber Alınamıyor

Ailesi Perişan: Genç Kızın Kaybolması Gizemini Koruyor.

URFAHABERMERKEZİ / Abdullah TOPRAK'ın Haberi - Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Yaslıca Mahallesi’nde yaşayan 16 yaşındaki Emine Karaçizmeli, 6 Ağustos Salı günü sabah erken saatlerde evinden ayrıldı ve o günden beri kendisinden haber alınamıyor. Saat 06.00 civarında evden çıkan Emine'nin nereye gittiği veya ne yaptığı konusunda herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

Ailesi, kızlarının kaybolmasının ardından hemen yetkililere başvurdu. Emniyet ve jandarma ekipleriyle birlikte geniş çaplı bir arama başlatılmış olsa da, genç kızın izine rastlanamadı. Yakın çevresinde ve arkadaşlarıyla iletişime geçilerek kapsamlı bir araştırma sürdürülüyor. Aile, kızlarının güvende olduğundan emin olamadıkları için büyük bir endişe içinde.

Emine'nin ailesi, kızlarının bir an önce bulunması için umutla beklerken, toplumdan da destek bekliyor. Emine’yi gören veya onun hakkında bilgi sahibi olanların insaniyet namına abisi Reşat Karaçizmeli’ye 0546 150 50 28 numaralı telefondan ulaşmaları rica ediliyor. 

Kaybolma vakasıyla ilgili her türlü bilgiyi değerlendireceklerini belirten aile, kızlarının bulunabilmesi için yetkililer ve mahalle sakinleriyle işbirliği içinde çalışmaya devam ediyor. Emine’nin nerede olduğuna dair bir ipucu bulmak, hem ailesi hem de topluluk için büyük önem taşıyor.